Ergologie

 

 

INSCHRIJVING GESLOTEN

 

PRPP interventie cursus / Intervention course 2017

Cursusdata 6 t/m 9 februari 2017
4-daagse cursus
Cursusbedrag € 1.055,-

Chris Chapparo (PhD) en Judy Ranka (PhD), de Australische ontwikkelaars van de PRPP, komen de PRPP interventie cursus in Nederland geven. Deze cursus wordt door Ergologie georganiseerd van maandag 6 t/m donderdag 9 februari 2017.

De voertaal zal tijdens de gehele cursus Engels zijn.
Er is een nederlandse docent aanwezig, de PRPP-terminologie en scoreformulier zijn vertaald naar het Nederlands.

 

Cursus

De cursus kan alleen worden gevolgd door ergotherapeuten die de PRPP assessment cursus gevolgd hebben, de PRPP in de praktijk toepassen en de Engelse taal voldoende beheersen.

Naast de fase van diagnostiek (Assessment) voorziet het PRPP-systeem ook in een behandelmethodiek voor cognitieve strategie training passend bij taakgericht oefenen (Interventie). Deze methodiek is gebaseerd op kennis van en theorieën over strategieën van informatieverwerking, leerprincipes en dagelijks handelen. De methodiek maakt gebruik van systematische instructie om specifieke strategieën tijdens het handelen te leren toepassen. Deze interventie kan bij iedere activiteit en in iedere context toegepast worden.

Het doel van de PRPP interventie is:
- het verbeteren van het gebruik van strategieën van informatieverwerking tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten
- het verhogen van de taakbeheersing

De verwachte uitkomst: verbeterde uitvoering van alledaagse activiteiten die nodig/gewenst zijn. Het succes van de interventie wordt bepaald door een toegenomen uitvoering van activiteiten en toegenomen inzet van cognitieve strategieën hierbij (gemeten met PRPP assessment Fase 1 en 2). De PRPP interventie staat beschreven in de ergotherapierichtlijn CVA.

De ADAP-registratie van deze cursus inclusief het aantal studiepunten (naar verwachting 27,5 studiepunten) wordt aangevraagd.

Cursuslocatie
De cursus wordt gegeven bij Aristo Utrecht, Brennerbaan 150, 3524 BN Utrecht. Deze locatie is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar.
Klik hier voor de routebeschrijving

 

INSCHRIJVING

Om in te schrijven voor specifiek deze cursus moet je aan het volgende voldoen:
- je bent een ergotherapeut
- je hebt de de PRPP assessment cursus gevolgd
- je past de PRPP in de praktijk toe
- je beheerst de Engelse taal voldoende en bent op de hoogte van de Engelse PRPP definities

INSCHRIJVING GESLOTEN

 

Bij inschrijving voor een cursus aangeboden door Ergologie zijn de volgende leveringsvoorwaarden van kracht:
Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden

Als u een klacht heeft dan horen wij die graag en handelen wij die zo snel en zo goed mogelijk af. De klachtenprocedure kunt u lezen als punt 13 van de algemene leveringsvoorwaarden.
Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden